No SSO cookie

Schimbari minore, dar importante la Mercedes-Benz SLS AMG

voteaza
(0/ 0)
Schimbari minore, dar importante la Mercedes-Benz SLS AMG
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ok, debutul lui Mercedes-Benz SLS Roadster (foto) poate ca nu va fi o simpla adaugare a unei versiuni decapotabile in familia SLS. De fapt, am putea spune ca roadsterul va fi o masina complet noua asupra careia vom reveni mai aproape de momentul lansarii, in septembrie. 

 
 

Si versiunea hardtop primeste insa o serie de imbunatatiri, atat la nivel tehnic, cat si in ceea ce priveste sistemul de suspensii.

Desi va fi dotare optionala, AMG Adaptive Suspension pune la dispozitia soferului trei setari diferite in ceea ce priveste duritatea suspensiilor, permitandu-i acestuia sa ruleze confortabil si pe sosele ca-n palma, cat si pe un drum reparat cand planeta iesea din ultimul mare razboi mondial.

In privinta imbunatatirilor de care aminteam mai sus, SLS AMG 2011 va avea si Blind Spot Assist si un nou sistem AMG Performance Media cu telemetrie si posibilitatea de a masura acceleratia gravitationala pe viraje.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1925 :: 22.17MB