No SSO cookie

Salonul Victoria ar putea fi cea mai mare expozitie cu vânzare din România

voteaza
(0/ 0)
Salonul Victoria ar putea fi cea mai mare expozitie cu vânzare din România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Salonul Victoria, care se va deschide în curând în complexul comercial Prisma II din Bucureşti, ar vrea să fie cea mai mare expoziţie cu vânzare, domeniile vizate fiind cel auto-moto, servicii şi comerţ.

 
 
[poza1s]Victoria va avea expuse şi vor fi disponibile pentru cumpărare, în afară de automobile, motoscutere şi motociclete, tractoare şi utilaje agricole,şi bărci cu motor.
În plus, în expoziţie vor exista spaţii adecvate comercializării armelor şi echipamentelor de vânătoare, îmbrăcămintei destinate zonei auto-moto şi divertismentului, un salon de vinuri, un spaţiu de joacă pentru copii, şi diferite servicii specializate, ca asistenţă juridică, facilităţi bancare şi de leasing, şi asigurări auto.
[poza2s]Ceea ce va deosebi acest salon auto de concurentele sale de pe piaţă va fi faptul că, în segmentul auto second-hand, posesorii de autovehicule care vor să-şi vândă maşina vor beneficia de serviciile unor vânzători specializaţi, a declarat pentru www.masini.ro, Victor Surdu, directorul general Lada-Niva România, una dintre firmele asociate care participă la realizarea acestei expoziţii.
Proprietarul maşinii va plăti o taxă de înscriere, în funcţie de diferite criterii de evaluare care ţin de vechimea maşinii, numărul de kilometri parcurşi, starea caroseriei şi a interiorului, marca şi altele, vânzarea efectivă urmând a se face prin intermediul specialiştilor din Victoria.
[poza3s]Spaţiul destinat expoziţiei auto permite prezentarea a circa 1.200 de maşini, în prezent fiind deja angajate un număr de aproape 1.100 de vehicule. Maşinile care vor fi aduse la expoziţie trebuie să corespundă unor anumite norme de ordin tehnic şi moral.
Fiecare vehicul va trebui să aibă, pentru a fi acceptat, documentele de provenienţă şi o constatare tehnnică efectuată la o unitate service specializată. În plus, în cadrul expoziţiei, vehiculele vor fi putea fi pregătite special pentru vânzare, Victoria punând la dispoziţie o unitate service şi o unitate pentru inspecţii tehnice.
[poza4s]În ceea ce priveşte cuantumul vânzărilor, Victor Surdu ne-a spus că acestea vor fi apropiate de media de vânzări din alte târguri bucureştene, cu procente de circa 20-30% din numărul maşinilor prezentate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1584 :: 22.14MB