No SSO cookie

Salonul International de la Geneva va fi mai verde ca oricand!

voteaza
(0/ 0)
Salonul International de la Geneva va fi mai verde ca oricand!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata ca desi la unii este criza, Geneva International Motor Show se pregateste pentru editia cu numarul 81, care va fi mai verde ca oricand.

 
 
Geneva International Motor Show a ajuns la editia cu numarul 81 si isi va deschide portile, pentru public, in data de 3 martie 2011, in mod traditional la Geneva Palexpo. Accentul va fi pus pe ecologizare, astfel ca tehnologiile de maine vor fi prezente in doua locatii distincte: Green Pavilion si Green Test Drives. Green Pavilion a reprezentat un succes atat de mare, in editia trecuta, incat organizatorii au decis ca anul acesta sa puna un accent si mai ridicat aspura sa. Asadar, va fi pozitonat si mai central decat pana acum.


Aspectele privind impactul asupra mediului au devenit factori decizionali in momentul in care ne alegem o masina. Statisticile arata ca vizitatorii Salonului Auto de la Geneva nu sunt interesati numai de modelele noi, ci ei doresc sa afle cat mai multe despre tehnologiile viitorului. Cum ne vom deplasa in viitor? Care este cea mai nepoluanta forma de transport? Cum va functiona? Cand va fi disponibila pe piata?
Raspunsuri concrete la toate aceste intrebari pot fi gasite la standurile prinncipalilor producatori auto, dar si la Green Pavilion. Si chiar mai mult, ele pot fi experimentate in cadrul unor scurte sedinte de test-drive la Test Drive Centre.


Pentru editia din 2011, Green Pavilion s-a mutat asadar, intr-o locatie centrala, in dreptul uneia dintre intrarile cel mai uzitate de vizitatori. Va avea o suprafata de aproximativ 3000 metri patrati, si va fi animat de 20 de expozanti, printre care producatori cu pondere pe piata auto, dar si institute de cercetare si dezvoltare ale tehnologiilor.


Douasprezece modele diferite, toate ecologice,  vor sta la dispozitia vizitatorilor pentru test-drive. Printre ele se vor gasi modele ale brandurilor Chevrolet, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Renault, Tata, Think with M-Way si Smart.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2189 :: 19.27MB