No SSO cookie

Salonul Auto International Bucuresti va avea o noua dimensiune în acest an

voteaza
(0/ 0)
Salonul Auto International Bucuresti va avea o noua dimensiune în acest an
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Salonul Auto Internaţional Bucureşti (SIAB), care va debuta pe 25 septembrie, va avea o cifră de afaceri comparabilă cu ediţia sa anterioară, de circa 2 milioane de dolari, numărul vizitatorilor aşteptaţi fiind estimaţi la peste 200.000 de persoane, a declarat, luni, Victoria Lupu, directorul evenimentului.

 
 
[poza1s]În plus, obiectivul acestui eveniment nu este cel comerial, ci se urmăreşte în primul rând tratarea SIAB ca unul dintre spectacolele auto europene, Salonul figurând deja în calendarul expoziţional al OICA, Organizaţia Internaţională a Constructorilor de Automobile. Mai mult, fiecare dintre companiile producătoare de automobile prezente au anunţat că intenţionează să aducă fiecare cel puţin o premieră la această manifestare. [poza2s]„Ca o primă măsură pe care am luat-o a fost să sporim spaţiul total de expunere în cadrul expoziţiei cu circa 15%, până la 38.000 de metri pătraţi. Printre altele, SIAB va avea, la această ediţie, prima în variantă internaţională, şi un spaţiu afectat zonei moto, unde principalii competitori pe piaţa motocicletelor îşi vor expune produsele”, a dăugat oficialul citat. Alte elemente de atracţie din cadrul expoziţiei sunt prezentări de maşini de curse, un spaţiu amenajat maşinilor de epocă, precum şi o arenă destinată demonstraţiilor de indemânare cu vehicule 4X4. [poza3s]De asemenea, şi vehiculele comerciale şi utilitarele vor avea rezervate un spaţiu special, de circa 1.400 mp. Circa 40% din suprafaţa totală a expoziţiei va fi destinată zonei de retail, consumabile şi întreţinere auto, zonă în care vor fi prezente fime din domeniul pieselor de schimb, al subansamblelor, lubrefianţilor şi aditivilor auto, precum şi din zona de HI-Fi şi alarme auto. Preţul unui metru pătrat în cadrul expoziţiei diferă în funcţie de localizare, de mărimea spaţiului şi de apartenenţa companiei respective în Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor Auto din România, organizaţie care participă activ la organizarea evenimentului. Potrivit sursei citate, preţul mediu al unui metru pătrat, pentru o societate nemembră APIA este cuprins între 66 şi 90 de dolari. [poza4s]Între participanţii din acest an la SIAB se vor număra principalii jucători ai pieţei auto din România, adică toţi importatorii de autovehicule, cu excepţia, deja anunţată, a mărcilor importate de Grupul Ţiriac (Mercedes, Hyundai, Ford, Mazda, Chrysler şi Jeep). Ediţia din acest an a SIAB se va desfăşura între 26 septembrie şi 5 octombrie, la Romaero Băneasa, ziua de 25 septembrie fiind ziua dedicată presei şi deschiderii oficiale. Organizarea evenimentului aparţine societăţii AMC APIA Expo, o companie creată în colaborare de către APIA şi societatea franceză AMC Promotion, organizatorul oficial al Salonului Auto de la Paris.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2806 :: 22.1MB