No SSO cookie

SAB&A 2012 - Peugeot, masini de-o viata

voteaza
(5/ 1)
SAB&A 2012 - Peugeot, masini de-o viata
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Standul Peugeot de la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012, surprins de Masini.ro.

 
 

Peugeot face masini de-o viata, sau masini pentru o viata, alegeti singuri care sintagma va convine.

Peugeot 301
Masini de-o viata, asta au vrut cei de la Peugeot Romania sa simbolizeze atunci cand au pus umar la umar cele doua modele 301 expuse. Este vorba despre primul Peugeot 301 fabricat intre anii 1932 si 1936, un model care a avut vanzari remarcabile pentru acea vreme: 70.497 unitati, in numai patru ani. De asemenea, 301 a fost una dintre primele masini fabricate in serie, dotate cu suspensie independenta pentru rotile fata.

Dupa ani si ani, imediat dupa lansarea de la Salonul Auto Paris 2012, 301 se reintoarce pe soselele lumii, sub o alta forma si inscris intr-o alta clasa, fiind acum un sedan din clasa compacta, in timp ce predecesorul sau era considerat aproape o limuzina, avand chiar cate trei geamuri pe fiecare parte.

Peugeot 508 RXH
Primul hibrid diesel din lume a venit si el la SAB&A 2012 si chiar daca a atras atentia mai degraba datorita aspectului sau impunator si revolutionar, decat pentru faptul ca tehnologic vorbind este ceva cu adevarat demn de remarcat.

Peugeot 508 GT
Varianta de top a gamei 508, GT a fost prezent de asemenea la SAB&A, insa cum diferentele dintre acesta si echiparile inferioare sunt insezizabile cu ochiul liber, o sa le reamintim: 200 cmc in plus fata de motorizarea versiunii anterioare (2.0 litri),  jante din aliaj, de 19 inci, sistem audio JBL, tapiterie GT si un pret de catalog de 34.393 Euro cu TVA inclus.

Peugeot 208
Micul gigant care trebuie sa-i depaseasca in vanzari pe predecesorii sai, 205, 206, 206+ si 207, n-avea cum sa lipseasca din oferta. Inca necunoscut romanilor, desi este lansat pe piata autohtona inca de la inceputul verii,  208 ramane speranta care ar putea aduce o gura de aer greu incercatului concern PSA Peugeot-Citroen.

RCZ, pentru pretentiosi
RCZ, conceput si destinat pentru a da de pamant definitiv cu supermatia germana, ramane o pata de culoare distinctiva in paleta Peugeot. Exotic, sportiv si agresiv, acest model care se vrea un "TT Killer", a atras mai multe priviri decat fetele frumoase din salon.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3402 :: 17.81MB