No SSO cookie

SAAB va lansa un model de clasa mica

voteaza
(0/ 0)
SAAB va lansa un model de clasa mica
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Saab îşi va extinde oferta pe linia de producţie prin adăugarea noului model 9-2, un model de clasă mică, proiectat şi fabricat în colaborare cu Fuji Heavy Industries Ltd., informează Automotive News.

 
 
[poza1s]Preşedintele Saab Automobile AB, Peter Augustsson, a declarat că modelul 9-2 va avea caroserie hatchback şi va fi dotat cu tracţiune integrală. Producţia acestui model va începe în primăvara viitoare, în Japonia, unde firma colaboratoare va construi acest model pentru producătorul suedez.
"Intenţionăm, cel puţin în SUA, să ocupăm un segment adiţional de piaţă, care va cuprinde automobile premium de clasă mică, cu dimensiuni reduse faţă de modelul Saab 9-3”, a spus oficialul suedez.
[poza2s]Saab va oferi două versiuni ale noului model, ambele cu 5 uşi şi tracţiune integrală. Modelul 9-2 va fi echipat, în versiunea de bază, cu un motor de 2,5 litri în patru cilindri, în timp ce versiunea superioară Aero va dispune de un motor turbo de 2 litri, în patru cilindri.
Prima piaţă pentru 9-2 va fi cea a Statelor Unite, însă, probabil, cererea va determina aducerea acestuia şi în Europa.
Compania Saab este deţinută de gigantul auto american, General Motors, care mai deţine şi 20% din Fuji, producătorul mărcii Subaru.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1985 :: 22.14MB