No SSO cookie

Saab se ridica din propria-i cenusa

voteaza
(0/ 0)
Saab se ridica din propria-i cenusa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa lungi probleme si dupa o aparenta "moarte", Saab va continua sa produca masini. Daca vreti sa aflati mai multe despre acest lucru, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Desi nimeni nu se astepta la acest deznodamant dupa deja cunoscutele probleme, iata ca producatorul suedez revine la viata si va produce din nou masini.
Din cate se pare, chinezii, care erau interesati de mult timp de Saab, s-au decis pana la urma sa cumpere o majoritate de actiuni si astfel sa readuca Saab in lumea producatorilor auto.
Conform speculatiilor, investitia chinezilor se ridica la aproximativ 1.9 miliarde de dolari.
De asemenea, primul vehicul care va fi produs va fi unul electric si va fi bazat pe modelul 9-3. Ne putem astepta sa fie lansat in 2014.
Ramane sa vedem daca vor lua o panta ascendenta sau una descendenta. Speram ca odata cu schimbarea conducerii sa vedem imbunatatiri.

 

Cuvinte cheie:
Saab |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2661 :: 22.16MB