No SSO cookie

Saab a parafat intelegerea cu Hawtei China

voteaza
(0/ 0)
Saab a parafat intelegerea cu Hawtei China
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Saab devine cel de al doile abrand suedez care trece sub umbrela chineza.

 
 
Volvo nu mai detine recordul de a fi unicul producator suedez care a incheiat un parteneriat cu o companie din China. Saab si compania Hawtei au semnat un parteneriat care va fi curand anuntat pe toate canalele media. Astfel, Saab devine cel de al doilea producator suedez care intra sub puternica  protectie a banilor Republicii Populare China.


Despre Hawtei, care si-a schimbat denumirea din Hautai, devenind mai occidental, nu se stiu prea multe. Cel mai cunoscut amanunt este ca logo-ul brandului chinez seamana cu o suprapunere in Photoshop a doua logo-uri celebre, cel al BMW si cel al Microsoft. Nici amanuntele parteneriatului nu sunt inca indeajuns de clare, in sensul ca nu se stie ce se asteapta sa castige fiecare parte implicata in aceasta alianta. Totusi, legile logicii ne indica faptul ca Hawtai va aduce aportul financiar atat de necesar companiei Saab.
Masini.ro a anuntat de curand ca Saab este in cautarea banilor chinezi, iata ca acum s-a confirmat zvonul.


Anuntul parteneriatului survine la scurt timp dupa ce Saab anuntase ca-si va relua productia, in urma unui imprumut pe care l-a obtinut, fara a se furniza alte detalii suplimentare. Insa este tot mai cert ca enorma putere financiara a Chinei va avea un rol tot mai puternic pe piata auto mondiala si nu numai
 

Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2474 :: 19.27MB