No SSO cookie

Saab a mai primit o gura de oxigen

voteaza
(0/ 0)
Saab a mai primit o gura de oxigen
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Saab vinde cu 70 milioane euro drepturi asupra tehnologiei pentru a se salva de la faliment

 
 

Dupa cum bine stiti, SAAB e in pragul falimentului.

Sau, mai bine zis, era in pragul falimentului, pentru ca tocmai au anuntat semnarea unui acord cu Swedish Automobile Cooperatief U.A. (SPV) pentru drepturile, non exclusive, asupra platformei Phoenix.

Si asa cum pasarea Phoenix renaste din propria cenusa, PhoeniX Concept ajuta la salvarea, pentru moment, de la faliment a SAAB.

Potrivit unui comunicat de presă, Saab va primi 70 milioane de euro pentru acordul de licenţă, asigurându-si astfel fondurile pe termen scurt, mai ales după ce instanţele au respins planul de reorganizare şi de protecţie împotriva creditorilor săi.

Tranzacţia nu este încă finalizata, iar fondurile vor fi primite doar în cazul în care documentaţia adecvată este finalizata.

Saab spera ca  societatea va primi curand cei  245 milioane euro, dupa ce autoritatile chineze vor aproba, in cele din urma, intelegerea  Panga Da-Youngman.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1997 :: 22.11MB