No SSO cookie

România atrage investitii în industria auto în valoare de aproape 38 de milioane de euro

voteaza
(0/ 0)
România atrage investitii în industria auto în valoare de aproape 38 de milioane de euro
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Companiile Yazaki - Japonia, Faurecia - Franta si T&K Design - Turcia vor investi 38 de milioane de euro în Romania, pentru a dezvolta trei proiecte din domeniile componentelor pentru autoturisme şi industriei textile, informează Agentia Româna pentru Investiţii Străine (ARIS).

 
 
Compania Yazaki Europe Corporation desfăşoara deja activităţi în Romania, în parcul industrial Crângul lui Bot, unde produce componente auto pentru marii producatori de profil. Pentru următorii 4 ani, Yazaki are în vedere o investiţie de 30 de milioane de euro într-o nouă fabrica ce urmeaza să fie amplasată în zona industrială a municipiului Arad. Noua investiţie va crea 500 de locuri de muncă până în anul 2008. Grupul francez Faurecia a iniţiat o investiţie la Tălmaciu, în judeţul Sibiu, unde va ridica o fabrică pentru tapiţerii de scaune auto, suma alocată proiectului urmând să ajunga la 7,7 milioane de dolari. Investitia va fi finalizată în luna iulie anul viitor, iar numarul de angajati ai fabricii va însuma 120 de persoane, în faza iniţială.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1644 :: 17.76MB