No SSO cookie

Rolls-Royce Wraith Drophead, imagini spion

voteaza
(0/ 0)
Rolls-Royce Wraith Drophead, imagini spion
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Rolls-Royce lucrează la primul lor SUV, însă până atunci când noua platformă off-road va fi gata pentru a fi testată, aceștia se pare că au scos la plimbare un model Rolls-Royce Wraith Drophead, pe care îl testează în zăpadă.+

 
 

Chiar dacă va fi un model care va fi folosit preponderent vara, aceștia au ales să îl testeze și în condiții grele de iarnă pentru a fi siguri că totul este în regulă.

rolls-royce-wraith-drophead-coupe-9

 

Fiind programat să fie lansat spre sfârșitul lui 2015 pentru a fi catalogat ca un model 2016, Wraith Drophead este în esență versiunea decapotabilă a binecunoscutului coupe Wraith, prezentat cu mare fast la Salonul Auto Geneva din anul 2013. Chiar dacă designul său nu mai este un mister, având în vedere că singura modificare majoră ar urma să fie doar acoperișul retractabil, oficialii mărcii au decis să îl mențină camuflat și de această dată. Se pare că și zona posterioară a modelului decapotabil a fost ușor revizuită față de versiunea coupe.

rolls-royce-wraith-drophead-coupe-1

 

Cei de la Rolls-Royce au fost reținuți în a da detalii despre specificațiile modelului, însă este de așteptat să utilizeze un motor V12 de 6,6 litri care produce 632 CP și 800 Nm cuplu. Acest lucru ar urma să permită lui Wraith o accelerație 0-100 km/h în 4,6 secunde.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2659 :: 17.8MB