No SSO cookie

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe cu detalii îmbunătăţite

voteaza
(0/ 0)
Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe cu detalii îmbunătăţite
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Rolls-Royce la Masterpiece Londra 2011.

 
 

În cazul în care Phantom Drophead Coupe este prea  obişnuit pentru dvs, atunci poate doriţi să aruncăm o privire la acest special one-off, care va fi expus la Londra, la Spitalul Regal din Chelsea, Marea Britanie, de sâmbătă 30 iunie până vineri 5 iulie 2011.

Maşina dispune de o suită de detalii de design personalizate, inclusiv podea din lemn de tec.

Cu toate acestea, caracteristica unică a masinii este un set de bijuterii Asprey integrat în torpedou. Rolls Royce susţine că a lucrat două zile pentru a termina, folosind o piele intoarsa moale.

Exteriorul este vopsit într-o culoare albastru Mazarine care se spune că poate să ajungă până la 44.000 nuante şi care este deja disponibilă pentru clientii Phantom.

În interior, Rolls-Royce a pus piele naturala intr-o nuanta Seashell în contrast cu podeaua şi uşile albastru marin şi  logo-uri brodate RR în tetiere.

"Suntem încântaţi să prezentăm acest Rolls-Royce la Masterpiece Londra 2011", a declarat Torsten Müller-Otvos, CEO Rolls-Royce Motor Cars. "Maiestria si atentia la detalii stralucesc prin caracteristici dezvoltate la Goodwood şi în parteneriat cu Asprey. Este un model care demonstrează amploarea ofertei noastre, unde singura limită a ceea ce putem oferi este imaginaţia clientului."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4148 :: 20.06MB