No SSO cookie

Rolls Royce Ghost Alpine Trial Centenary Collection

voteaza
(0/ 0)
Rolls Royce Ghost Alpine Trial Centenary Collection
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Rolls Royce vor bucura in curand lumea intreaga prin lansarea unui model aniversar.

 
 

Producatorii auto sunt constienti de importanta pietei din China. De acest lucru sunt foarte constienti producatorii premium.

Datorita acestui lucru in curand vom vedea cateva modele aniversare superbe. V-am prezentat ieri versiunea aniversara a celor de la Lamborghini, iar acum urmeaza sa va prezentam cateva detalii despre o editie speciala Rolls Royce.

Modelul urmeaza sa debuteze in cadrul Salonului Auto din Shanghai. Producatorul de lux va prezenta Ghost Alpine Trial Centenary Collection.

Ghost Alpine Trial Centenary Collection aduce tribut unui eveniment sportiv din 1913, unde Rolls Royce a participat prin intermediul lui James Radley care a castigat cursa de anduranta de aproape 3000 de kilometri.

Aceasta editie a luat anumite elemente de la modelul original, cel care a fost condus de James Radley in 1913. Evidenta este culoarea, dar si grila fata.

Mometan dispunem de patru imagini, dar cu siguranta vom avea mai multe dupa debutul din cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Pana atunci insa, va invitam sa le vizualizati pe cele existente.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2408 :: 17.79MB