No SSO cookie

Rolls-Royce celebreaza centenarul Spirit of Ecstasy in Romania

voteaza
(0/ 0)
Rolls-Royce celebreaza centenarul Spirit of Ecstasy in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Automobile Bavaria organizeaza un eveniment exclusivist pentru clienti

 
 

Producatorul britanic de masini de lux, Rolls-Royce Motor Cars Company, aniverseaza implinirea a 100 de ani de la nasterea Spirit of Ecstasy, probabil cel mai cunoscut simbol din lumea auto. In acest sens, in Romania, Automobile Bavaria si Schmidt Premium Cars, ambele companii controlate de omul de afaceri Michael Schmidt, au organizat un eveniment exclusivist dedicat clientilor marcii si pasionatilor.

Pentru celebrarea centenarului statuetei-emblema dedicate ”Doamnei Zburatoare” (The Flying Lady), compania Rolls-Royce l-a desemnat pe renumitul fotograf Rankin sa surprinda, intr-o colectie de 100 de fotografii, cele mai edificatoare imagini inspirate de figurina care se afla pe capota fiecarui model Rolls-Royce.

Asemeni lui Charles Robinson Sykes, cel care a dat nastere legendarei ”Doamne Zburatoare” in urma cu o suta de ani, Rankin se inspira din frumusetea si senzualitatea formelor feminine. La fel cum se spune ca Eleanor Velasco Thornton a fost sursa de inspiratie pentru Sykes atunci cand acesta a creat Spirit of Ecstasy, Rankin si-a gasit inspiratia pentru primul din cele 100 de portrete in persoana sotiei sale si modelului Tuuli Shipster.

Colectia Rankin: Spirit of Ecstasy a putut fi vizualizata pentru prima data in noiembrie anul trecut la Galeriile Rankin, dar si la standul Rolls-Royce de la Salonul Auto din Los Angeles, SUA. Colectia cuprinde o varietate de teme printre care putere, frumusete, intriga, mister si viteza. O serie de fotografii din aceasta colectie au fost ulterior prezentate la multiplele evenimente internationale organizate de Rolls-Royce. Mai mult, proprietarii de Rolls-Royce si alti invitati VIP au putut participa la o serie de evenimente exclusiviste la nivel international.

Un astfel de eveniment a fost si cel care a avut loc pe 14 martie 2012 la Bucuresti, unde au partipat peste 100 de personalitati publice si oameni de afaceri. Manifestarea de la Bucuresti a primit, de asemenea, inaltul patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.

Automobile Bavaria Group este furnizor oficial al Casei Regale, calitate pe care a dobandit-o ca urmare a calitatii produselor si serviciilor oferite.

”Am marcat aceasta aniversare printr-o manifestare unica la nivel de concept si printr-o serie de evenimente exclusiviste la nivel mondial. Evident, Romania nu putea lipsi din acest tablou.

Mai mult, bucuria aniversarii centenarului Spirit of Ecstasy a fost completata de succesul fenomenal pe care Rolls-Royce l-a avut in termeni de vanzari. Ne bucuram de cei mai buni ani din istoria Rolls-Royce,” a declarat Frank Tiemann, director de comunicare pentru Europa in cadrul Rolls-Royce Motor Cars.

”Rolls-Royce a reusit sa impuna noi standarde intr-una din cele mai competitive industrii din lume, cea a masinilor de lux, si sa depaseasca cele mai exigente cerinte. Sunt clienti, si in Germania, si in Romania, care vor pur si simplu sa aiba parte de tot ce este mai bun de la o astfel de masina, iar noi suntem aici tocmai pentru a le indeplini acest vis. La acest nivel nu vindem doar masini, ci indeplinim vise,” a declarat Michael Schmidt, fondatorului grupului de firme Automobile Bavaria Group.

Automobile Bavaria Group detine prin reprezentanta din Baneasa singurul centru de service autorizat Rolls-Royce pe o raza de 1.000 de kilometri, calitate pe care a obtinut-o in anul 2010. In septembrie 2011, grupul a deschis un centru autorizat cu showroom si service Rolls-Royce in apropierea orasului Munchen, in Germania. Automobile Bavaria Group a fost fondat de omul de afaceri Michael Schmidt.

Rolls-Royce Motor Cars este unul dintre cei mai importanti producatori de autoturisme de lux din lume. Anul trecut, compania a raportat vanzari record, de peste 3.500 de unitati, cel mai ridicat nivel obtinut vreodata in istoria de 107 ani a companiei. Rolls-Royce Motor Cars Company este detinuta de BMW Group.

 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2303 :: 22.18MB