No SSO cookie

Roberto Cavalli creeaza o editie unica MINI pentru evenimentul caritabil Life Ball 2013

voteaza
(0/ 0)
Roberto Cavalli creeaza o editie unica MINI pentru evenimentul caritabil Life Ball 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

MINI sustine Life Ball de la Viena pentru al 13-lea an.

 
 

Data de 25 mai va fi una importanta: si in 2013, MINI va sustine unul dintre cele mai importante evenimente caritabile din lume, organizat anual pentru lupta impotriva SIDA.

Life Ball combina traditia extraordinara a balului vienez, o ceremonie spectaculoasa de deschidere si o demonstratie de forta a angajamentului social. Conform traditiei, MINI doneaza un automobil cu design special pentru licitatia din cadrul evenimentului, iar incasarile vor fi directionate catre proiecte dedicate combaterii si prevenirii HIV si SIDA. De-a lungul ultimilor ani, suma totala strânsa a fost de peste o jumatate de milion de euro. Tot conform traditiei, aceasta editie speciala MINI va fi supusa unei schimbari creative de catre un renumit designer international care va sustine si Life Ball Fashion Show.

Anul acesta, Roberto Cavalli va avea onoarea de a indeplini aceasta misiune in scop caritabil. Unul dintre cei mai renumiti designeri de moda din intreaga lume va personaliza un model MINI Paceman, pe care isi va pune amprenta sa creativa. Stilul sau inconfundabil in moda se completeaza perfect cu cel al marcii MINI, reflectând valorile traditionale si diversitatea moderna: "Sa personalizez acest MINI a fost o experienta extrem de distractiva, interesanta si stimulatoare. A trebuit sa creez o masina care nu numai ca respecta si reflecta stilul meu in moda, ci si stilul meu de viata: o provocare neobisnuita, dar una foarte fascinanta", a declarat Cavalli. Rezultatul va fi un automobil unic, care depaseste granitele designului auto clasic.

MINI la Life Ball 2013 sub motto-ul "1001 de nopti".

Cu incepere din 1993, Life Ball a participat si s-a implicat in batalia contra HIV si SIDA, astfel ca a atras anual mii de vizitatori in Rathausplatz, piata din fata Primariei din Viena. Bazându-se pe motto-ul din acest an - "1001 de nopti" -, scena Red Ribbon va fi gazda unui spectacol cu influente orientale, cu costume de basm pregatite pentru spectatori. MINI este partener al Life Ball cu incepere din 2001. De-a lungul anilor, marca britanica a convins mai multe legende ale stilului sa personalizeze modelele MINI, printre acestea numarându-se Donatella Versace, Renzo Rosso, Angela Missoni si Diane von Furstenberg. Interpretarile pline de imaginatie si amprenta personala a renumitilor designeri a transformat aceste MINI unice in piese de colectie foarte apreciate, care au fost scoase la licitatie in cadrul Galei de Solidaritate anti-SIDA pentru strângere de fonduri in folosul campaniei de lupta contra HIV si SIDA. Anul acesta, MINI Paceman este modelul care va fi personalizat de renumitul designer de moda Roberto Cavalli.

Cronologie Life Ball MINI

2001 - MINI camuflat. (prezentat inaintea relansarii marcii)

2002 - Charity MINI.

Cu autografe ale unor celebritatii germane, austriece si internationale (de exemplu Elton John, No Angels, Heidi Klum, Emma Sjöberg, Mavie Hörbiger)

2003 - MINI designed by Missoni.

MINI Hatch creat de Angela Missoni

2004 - MINI designed by Ferré.

MINI Cabrio creat de Gianfranco Ferré

2005 - MINI designed by Versace.

MINI Cabrio creat de Donatella Versace

2006 - MINI designed by Diesel.

MINI Cabrio creat de Renzo Rosso

2007 - MINI designed by Testino.

MINI Hatch creat de fotograful profesionist Mario Testino

2008 - MINI designed by Agent Provocateur.

MINI Clubman creat de Agent Provocateur / Joseph Corré

2009 - MINI designed by The Blonds.

MINI Cabrio creat de The Blonds for Katy Perry

2010 - MINI designed by Diane von Furstenberg, Kenneth Cole si Francisco Costa of Calvin Klein Collection.

MINI Hatch creat de Diane von Furstenberg

MINI Cabrio creat de Kenneth Cole

MINI Countryman creat de Francisco Costa of Calvin Klein Collection

2011 - MINI designed by DSQUARED².

MINI Hatch creat de Dean si Dan Caten

2012 - MINI designed by Franca Sozzani.

MINI Roadster creat de Franca Sozzani

2013 - MINI designed by Roberto Cavalli.

MINI Paceman creat de Roberto Cavalli

Life Ball 2013.

Ca boala clinica, SIDA a fost recunoscuta oficial la 1 decembrie 1981. De atunci, au fost inregistrate progrese importante atât in cercetare, cât si in preventie. In ciuda acestor evolutii, HIV ramâne o provocare semnificativa pentru politicile de sanatate si dezvoltare. Anual, milioane de oameni sunt infectati cu HIV. Misiunea evenimentului Life Ball este aceea de a atrage atentia asupra acestui pericol si de a conduce campania pentru toleranta, educare si solidaritate.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2092 :: 17.79MB