No SSO cookie

Renault va produce Duster în India

voteaza
(0/ 0)
Renault va produce Duster în India
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a decis începerea producţiei Duster  în India. Produsul se va numi Renault Duster RHD.

 
 

Alianţa Renault-Nissan extinde disponibilitatea SUV-ului Duster, care are numele original Dacia, către noi pieţe internaţionale. După recenta lansare Renault Duster pentru America de Sud, care a avut loc la Buenos Aires, ieri, producătorul francez a anunţat lansarea oficială a maşinii în India.

 

Vehiculul , cu volan pe dreapta (RHD), va fi comercilizat sub marca Renault şi va fi produs în întregime în fabrica Renault-Nissan din Chennai, India. Apariţia pe piaţa indiană este estimată pentru a doua jumătate a anului 2012. Renault Duster RHD este preconizat să ajungă şi pe piaţa britanică, de la începutul anului viitor.

Duster este un produs crucial pentru Renault-Nissan, în vederea atingerii scopurilor de expansiune, lărgire a portofoliului şi creştere  a vânzărilor pe importanta piaţă din India. Alături de Duster, Renault a lansat recent şi modelul Fluence, plănuind să mai aducă, până la finele aului 2012,  trei modele pentru India. Printre acestea se numără Koleos, despre care nu  mai este nevoie să vorbim, un vehicul construit pe platforma alianţei, despre care se spune că va fi maşina de mijloc din ofertă, plus un al cincilea model care va fi curând anunţat.

Renault India este în plin proces de extindere a reţelei de dealeri, care este momentan compusă din 14 puncte de prezentare şi vânzare. Compania doreşte ca acest număr să crească la 40 până la finele anului în curs şi să ajungă la 100 până la sfârşitul anului 2012, acoperind 55 de oraşe şi 90% din  piaţă.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2067 :: 17.78MB