No SSO cookie

Renault Romania a lansat serviciul de leasing financiar

voteaza
(0/ 0)
Renault Romania a lansat serviciul de leasing financiar
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Compania Renault Romania a lansat, luni, pe piata romaneasca, serviciul de leasing financiar, destinat facilitarii achizitionarii de autovehicule Renault si Dacia de catre clientii persoane juridice si fizice.

Persoanele interesate de autoturismele din gama Renault si Dacia vor completa o cerere de finantare la unul dintre cei 20 de dealeri Renault din tara, care o vor retransmite la RCI Leasing Romania, iar specialistii companiei vor da un raspuns la solicitare, asa-numita preacceptare, in cel mult 30 de minute. Ulterior, clientul va transmite, prin posta rapida, dosarul de solicitare a finantarii si va primi un raspuns in termen de 48 de ore, dupa ce RCI Leasing Romania va incheia analiza aprofundata a documentelor respective. Chiar si dupa acceptarea finala, solicitantul nu va trebui sa se deplaseze la sediul RCI Leasing, intreaga operatiune derulindu-se prin intermediul dealerului.

Contractul de leasing poate fi incheiat pentru o perioada de 12, 24 sau 36 de luni, cu o dobinda de 18% si un avans minim de 20% sau de maxim 50%. Masina este asigurata Full Casco, iar costurile asigurarii sint incluse in ratele de leasing. Asiguratorul este compania Allianz Tiriac.

Oferta de leasing este exprimata in euro. Cursul de contract este cel publicat de BNR, la care se adauga 1%. Baza de calcul este pretul CIP al autovehiculului sau pretul in euro cu taxe, fara TVA. Oferta de leasing mai include o taxa administrativa de 3%. Graficul de plata este conceput pentru rate egale.

De exemplu, pentru cumpararea unui automobil Clio Symbol la pretul CIP de 6.457 de euro, se plateste un avans minim in valoare de 1.291 de euro, iar rata lunara va fi de 219 euro, fara TVA, perioada de calculatie fiind 36 de luni. In cazul unui Renault Megane Scenic, la pretul CIP de 11.996 euro, se va plati un avans minim de 2.399 euro, urmind ca pe perioada celor 36 de luni rata lunara sa fie de 406 euro, fara TVA. De asemenea, pentru o Dacie SupeRNova Clima la pretul de pornire de 4.706 euro, se va plati un avans de 1.412 euro, rata lunara fiind de 132 euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1380 :: 17.76MB