No SSO cookie

Renault pregateste modelele Megane si Wind Gordini

voteaza
(0/ 0)
Renault pregateste modelele Megane si Wind Gordini
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a declarat ca va completa gama Gordini prin introducerea modelelor Megane si Wind.

 
 
Renault a lansat primele modele Gordini lunile trecute. Francezii ofera momentan doua modele Gordini, modelul Clio Gordini RS si Twingo Gordini RS.

Modelul Clio Gordini RS este prevazut cu sasiu Sport, suspensia fata cu pivot independent, discuri de frana foarte mari si etriere Brembo si un propulsor de 203 CP. Twingo Gordini RS este dotat cu un propulsor de 1.6 litri de 133 de cai putere completat de un sasiu sport.

Noile modele Megane si Wind Gordini vor fi lansate pana la sfarsitul anului 2011. Modelul Megane Gordini va avea acelasi propulsor ca si Megane RS, singurele diferente fiind imbunatatirile Gordini caracteristice. Renault Megane Gordini RS dispune de un motor turbo pe benzina de 2.0 litri, cu o putere de 250 CP si este echipat cu tehnologie de ultima generatie, incluzand RS Dynamic Management (un sistem care permite trei moduri ESP) si RS Monitor (telemetrie integrata).

Renault Wind este un coupe-rodaster cu doua locuri. Acesta este realizat pe platforma modelului Twingo. Micul roadster este echipat cu un sistem de decapotare rapid, decapotarea dureaza doar 12 secunde. In ciuda faptului ca are un plafon retractabil, spatiul de depozitare este 270 de litri. Modelul Wind Gordini RS va folosi una dintre urmatoarele variante de propulsoare: 1.2 TCe de 101 CP, 1.6 de 133 sau chiar si puternicul 2.0 de 203 CP imprumutat de la modelul Clio RS. Renault nu a oferit inca informatii despre propulsorul ales. 

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1349 :: 17.78MB