No SSO cookie

Renault Laguna facelift, de la 22.000 euro cu TVA in Romania

voteaza
(0/ 0)
Renault Laguna facelift, de la 22.000 euro cu TVA in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a inceput comercializarea pe piata romaneasca a noului Laguna facelift, la un pret de 22.000 euro cu TVA pentru versiunea 2.0 16V si 140 de cai putere.

 
 

Odata cu Salonul Auto de la Paris, unde a fost prezentata noua gama Laguna, Renault Romania a deschis comenzile pentru noile modele.


Noua gama Laguna reprezinta o evolutie reala fata de prima faza, atat in materie de design, cu o parte frontala mai agresiva si mai dinamica, cat si in materie de motorizari si tehnologie. Noua Laguna este disponibila cu sistemul 4Control cu patru roti directoare, cuplat cu motorizarea 2.0 dCi 180 CP si cutie de viteze manuala cu 6 trepte. De asemenea, o alta noutate este motorizarea 2.0 dCi 175 CP si cutia de viteza automata in 6 trepte. Dotarea standard, extrem de generoasa, include acum si sistemul de navigatie Carminat Tom-Tom.

Preturile pornesc de la 22.000 euro cu TVA, pentru motorizarea 2.0 16V 140 CP (evolutia pretului fata Laguna faza 1 este de 350 euro cu TVA inclus).


Noua generatie Renault Laguna isi reconfirma statutul de model de referinta, un model apreciat atat de specialisti, cat si de clienti pentru motorizarile eficiente, performantele dinamice si tinuta de drum impecabila, inovatiile in materie de tehnologie si siguranta si confortul de tip “premium”.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1820 :: 19.27MB