No SSO cookie

Renault intinereste gama Megane

voteaza
(0/ 0)
Renault intinereste gama Megane
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault ofera Megane Collection 2012, o suita de variante supuse unor interventii estetice minore.

 
 

Dupa ce Renault a trecut intreaga linie de modele printr-o cura de intinerire, lasarea modelului Megane pe dinafara era o chestie imposibila. Astfel s-a nascut "Megane Collection 2012", sau mai simplu spus, Megane facelift.


Luminile de zi cu tehnologie LED sunt noul trend in industria auto, iar Megane 2012 s-a aliniat, primind un set asezat pe partea frontala redesenata, care a primit si cateva tuse de negru lucios si elemente cromate. La acestea s-au adaugat o noua linie de jante si doua noi optiuni coloristice denumite “Majorelle Blue” si “Pearlescent White”.

Interiorul prezinta o tapiterie noua, alaturi de optionalele scaune imbracate in piele Alcantara in doua culori si trei finisaje, plus (initial limitata) editie Bose, care acum este nivel de echipare de sine statator.

In acelasi timp, versiunile GT si GT-Line primesc LED-uri sub forma de bumerang, tapiterie cusuta cu fir rosu, volan sport, panou de bord personalizat si praguri inscriptionate Renault-Sport.

Asadar, toate schimbarile sunt mai mult decat subtile. Oricum, sub capota sta prima modificare cu adevarat remarcabila. Aici, Renault a adus primul motor din istoria companiei care reuneste atat tehnologia injectiei directe de benzina, cat si supraalimentarea.

Motorul de 1.2 litri TCe 115 Energy inlocuieste versiunea de 1.6 litri aspirata natural. Astfel se asigura o putere crescuta cu 5 CP, cuplu motor mai mare cu 40 Nm, reprezentand un total de 115 CP si 190 Nm. In acelasi timp, consumul de carburant este cu 25% mai scazut, in ciclu mixt ajungand la 5,3 l/100 km, ceea ce asigura o autonomie de 1000 km, iar emisiile de CO2 sunt de 119 g/km.

Renault Megane 2012 va fi disponibil si in versiunea Energy dCi 100 diesel, o versiune imbunatatita a unitatii existente, de 1,5 l dCi, care insa incorporeaza tehnologia motorului 1.6 dCi 130. Noua motorizare are un consum mai mic de 3,8 l/100 km si emisii CO2 de numai 95 g/km, cu toate ca a crescut cuplul motor cu inca 20 Nm.

Versiunea de top Renault Sport, inclusa in editia limitata Trophy, obtine si ea un plus de 15 CP si 20 Nm, cand soferul selecteaza optiunea Sport din sistemul Dynamic Management, avand la dispozitie un total de 265 CP si 360 Nm.
In plus, versiunea Trophy primeste ceea ce Renault a denumit parte frontala “F1-style”, cu doua randuri ed cate 6 LED-uri si faruri cu contur negru, pentru un aspect si mai sportiv. Noile jante de 18 inci, realizate dn aliaj, sunt disponibile in finisaje care imita satinul, sau negru mat, iar interiorul vine cu aceleasi cusaturi ale tapiteriei in culoarea rosie, aplicate si pe volan, schimbatorul de viteze si panoul de bord.

Renault a anuntat ca Megane Collection 2012 va fi disponibil spre vanzare di luna martie in Europa, apoi in cursul acestui an va ajunge peste tot in lume, inclusiv in Turcia, Israel, Maroc, Algeria, Tunisia, Africa de Sud, Rusia si Argentina.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3598 :: 22.13MB