No SSO cookie

Renault aduce in Romania Laguna Coupe GT 4Control

voteaza
(0/ 0)
Renault aduce in Romania Laguna Coupe GT 4Control
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

De la 1 mai, noua Laguna Coupe GT 4Control, cu patru roti motrice, va putea fi comandata si in Romania, la un pret de lansare de 26.100 Euro, cu TVA inclus, pentru motorizarea 2.0 dCi 180CP.

 
 

Noul sistem Active Drive (4 Control), cu patru roti motrice, a fost dezvoltat cu ajutorul Renault Sport Technologies, pentru o manevrabilitate mai buna, un plus de dinamism si o directie foarte precisa. Sasiul Active Drive ofera numeroase avantaje. Astfel, pe langa manevrabilitatea excelenta si comportamentul dinamic riguros, noua Laguna Coupe GT 4Control dispune de o directie a carei precizie este de neegalat, aceasta plasand in mod intuitiv vehiculul pe traiectoria corecta, pentru o placere de a conduce in deplina siguranta.

In oras sau pe serpentine, vehiculul este usor de condus si da senzatia unei masini care merge pe teren plat, chiar daca acesta este usor accidentat. In ceea ce priveste siguranta activa, sasiul cu patru roti motrice exceleaza nu numai la conditiile dificile de franare, ci mai ales la manevrele de evitare a unor obstacole. De asemenea, stabilitatea vehiculului este optima, facilitand controlul in viraje.

Dezvoltat alaturi de echipa Renault Sport Technologies, sistemul Active Drive cu patru roti motrice functioneaza pe baza unui control electronic al dinamicii vehiculului. Cu ajutorul unui senzor si al blocului ESP/ ABS, calculatorul 4RD parametreaza raspunsurile la conditiile de drum astfel incat vehicululul sa se afle in orice moment pe traiectoria ideala.

Sasiul Active Drive cu patru roti motrice ofera mai mult dinamism si mai multa placere de a conduce, garantand in acelasi timp un control mai precis si o siguranta deplina.

Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2804 :: 17.78MB