No SSO cookie

Renault a prezentat versiunea de productie a lui Fluence electric

voteaza
(0/ 0)
Renault a prezentat versiunea de productie a lui Fluence electric
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a prezentat primele imagini cu versiunea de productie a modelului Fluence electric.

 
 

Renault a prezentat versiunea de serie a modelelor electrice Fluence si Kangoo. Primele exemplare vor fi livrate clientilor la inceputul anului viitor. Clientii din Europa, Afica de Sud, Rusia si Singapore isi pot rezerva unul dintre cele doua modele electrice pe site-ul www.renault-ze.com.


Noul Fluence Z.E. Va fi produs in fabrica din Bursa, Turcia, pe aceeasi linie de asamblare ca si versiunea cu combustie traditionala a modelului francez. Renault Fluence Z.E. Fluence-ul electric este propulsat de un motor electric care dezvolta 94 de cai putere si un cuplu maxim de 226 Nm. Autonomia lui Fluence Z.E. este de 160 kilometri, iar viteza maxima a fost limitata la 135 km/h.


Bateriile acestui model pot fi incarcate in trei moduri: la o priza normala de 220 volti, la prizele statiilor de alimentare sau prin sistemul Quickdrop. Incarcarea la o priza de casa dureaza intre 6 si 8 ore, pe cand incarcarea de la prizele speciale de 400v dureaza circa 30 minute. Sistemul Quickdrop permite schimbarea bateriilor cu alti acumulatori incarcati, lucru care reduce timpul de incarcare semnificativ, la circa 3 minute.


Renault estimeaza ca pana in anul 2020 circa 10% din piata mondiala va fi ocupata de modelele electrice, motiv pentru care investeste 4 miliarde de euro.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2894 :: 17.79MB