No SSO cookie

Renault a cosmetizat Kangoo

voteaza
(5/ 1)
Renault a cosmetizat Kangoo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Renault a dat seriei Kangoo o infatisare mai proaspata si o gama de dotari noi.

 
 

Dupa cinci ani de la lansarea celei de a doua generatii Kangoo si mai mult de 400.000 de unitati vandute, Renault a efectuat un fel de facelift la jumatatea vietii pentru utilitara sa de succes a carei platforma sta si la baza noului Mercedes-Benz Citan.

Prncipala tinta a faceliftului producatorului francez a fost de a aduce linia stilistica a modelului Kangoo mai aproape de celelalte produse ale companiei, adaugand insa si cateva elemente la nivelul echipamentelor.

La exterior, cele mai ulte schimbari au avut loc la partile extreme, astfel fata masinii a incorporat noile linii de design ale Renault, care includ lampi noi, grila fata si bara de protectie, in timp ce varianta electrica, Kangoo Van Z.E. a primit o bara fata nou, care adaposteste priza pentru reincarcarea acumulatorilor, in spatele siglei Renault, care e mai mare, vopsita in albastru si pozitionata intr-un plan mai vertical. Noile oglinzi amplasate pe portiere si lampile spate restilizare, completeaza aspectul masinii.

In habitaclu, designerii au redesenat consola centrala si volanul, in timp ce noile echipamente oferite includ ESC cu Hill Start Assist si Grip Xtend, la care se adauga sistemul multimedia Renault R-Link.

Versiunea facelift Renault Kangoo Van continua sa fie oferita cu doua ampatamente, trei versiuni ale motorizarii 1.5 diesel dCi, de 75, 90 si 110 CP si doua variante pentru pasageri, Kangoo Maxi, in doua, respectiv cinci locuri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2562 :: 17.79MB