No SSO cookie

Renault 4 Ever Concept: “Revival of a Childhood Impression”

voteaza
(0/ 0)
Renault 4 Ever Concept: “Revival of a Childhood Impression”
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

David Oberdorfer a creat un concept original dupa modelul Quatrelle.

 
 

Renault 4 Design Competition Ever a solicitat designerilor din lume sa restilizeze hatchback-ul Quatrelle.

Iata un model care intr-adevar ne-a impresionat: italianul David Obendorfer si-a denumit masina “Revival of a Childhood Impression”. Oberdorfer foloseste liniile clasice ale masinii si le modernizeaza.

Obendorfer explica: "Am explorat natura suprafetelor acestui model si am incercat sa surprind proportii care sa ii confere o personalitate puternica”.

The Revival este un omagiu care nu a precupetit nici un efort pentru confortul si  siguranta pasagerilor. Este un design modern, cu stil retro.

La fel ca si exteriorul, interiorul este atractiv prin simplitatea lui. Tabloul de bord pastreaza look-ul originalului Renault Quatrelle desi foloseste un ecran LCD care se pliaza atunci cand motorul este oprit. Exista, de asemenea, si un ecran LCD de navigatie prin satelit.

Proiectul “Revival of a Childhood Impression” a lui Obendorfer a fost unul dintre cele cincizeci de proiecte finaliste la concursul Renault 4 Ever.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4490 :: 22.12MB