No SSO cookie

Regina Bugatti

voteaza
(5/ 1)
Regina Bugatti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Nu este vorba despre un nou model Bugatti, ci de o femeie care reuseste sa vanda cate un exemplar Veyron in fiecare luna.

 
 

Meseria de vanzator de masini este pe zi ce trece mai dificila, chiar fara sa fie vorba de vanzarea unei masini care costa in medie 1,65 milioane €/bucata. Insa acest amanunt pare sa nu ii stea in cale doamnei Anita Krizsan din Marea Britanie.

In calitate de consultant de vanzari pentru Bugatti, Krizsan a vandut anul trecut 11 exemplare Veyron, catre clienti de pe toate continentele, iar eforturile sale i-au adus porecla, mai mult un renume, de "Femeia de 15 milioane $". Ca termen de comparatie, cei mai multi dintre reprezentantii companiei sunt fericiti daca reusesc sa vanda trei exemplare in decurs de un an de zile, iar eforturile depuse de Krizsan o transforma in lider mondial de vanzari Bugatti. Insa pentru aceasta este nevoie de o gramada de munca.

Reprezentanta de vanzari este deschisa pentru clienti 24 de ore pe zi si de multe ori, potentialii cumparatori suna in miezul noptii cu intrebari despre masina sau garantie. Krizsan se ocupa personal de toate acestea si supravegheaza fiecare livrare.

Care este dorinta de viitor a acestei stele a vanzarilor auto? Ea isi doreste sa vada cat mai multe ciente in viitorul apropiat. La aceasta ora, in lume exista doar patru femei care detin un Veyron.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3794 :: 19.43MB