No SSO cookie

Red Bull Racing Can ajunge la Cluj

voteaza
(0/ 0)
Red Bull Racing Can ajunge la Cluj
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marele Premiu al Clujului, etapa a treia din competitia Red Bull Racing Can, se va defasura miercuri 24 aprilie de la ora 16:00 in Campus Observator.

 
 

Dupa etapele de la Bucuresti si Timisoara, a venit randul studentilor din Cluj Napoca sa-si demonstreze talentul de designeri si piloti la Red Bull Racing Can, competitia de masinute radio-comandate, construite din can-uri de Red Bull, dedicata studentilor.

25 de echipe de la cele mai cunoscute universitati clujene se vor lupta pentru Marele Premiu in Campus Observator, miercuri 24 aprilie, de la ora 16:00.

Fiecare echipa este formata dintr-un director tehnic si un pilot, creativitatea fiind deja vizibila si dupa numele fiecarei echipe: Scuderia

Iute ca Sageata Racing Team, Sparkplugs, ASWM Crew, Doza 20, PSI, AWESOME Pro Team, Legends, Arrow, Do*Za, Piftel & Co, TGL, Racing Fighter, Brainergizers, Nevermore GP, Shark Attack, Red Team, Bull Power, Mario & Luigi, Skywalker, Non-Euro, Blau, Dynamik, Kicker Team, Wildstyle Racing, RS Team. Pentru a asigura conditii egale, sasiul si motorul masinutelor sunt identice, caroseria si inovatiile aerodinamice facand diferenta. Desigur, in cursa, va conta si talentul fiecarui pilot care va putea transa lupta in favoarea sa in duelurile roata la roata.

Grila de start pentru Marele Premiu al Clujului se stabileste in functie de numarul de like-uri obtinut de fiecare masinuta inscrisa in concurs pe pagina oficiala a evenimentului Red Bull Racing Can. Departajarea sa va face pe pista, dar si in urma notelor acordate de juriul competitiei care va tine cont de design, modul de asamblare si originalitate. Startul in Marele Premiu al Clujului, etapa a treia din Red Bull Racing Can, se va da miercuri, 24 aprilie, la ora 16:00 in Campus Observator.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2810 :: 22.18MB