No SSO cookie

Recall la Peugeot RCZ

voteaza
(0/ 0)
Recall la Peugeot RCZ
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Peugeot va rechema in service peste 1000 de exemplare ale modelului sport RCZ.

 
 

Noul Peugeot RCZ are probleme inca de la lansare. Marca franceza a anuntat realizarea unui recall de 1055 de exemplare ale modelului sport. Insa, dintre toate exemplarele care vor fi refacute in service doar 150 au ajuns la clienti.



Se pare ca problema sesizata de Peugeot este legata de furtunul care transporta lichidul de frana catre etrierele fata. Exista posibilitatea ca furtunul in cauza sa se rupa si lichidul de frana sa nu mai ajunga unde trebuie.



Toate exemplarele rechemate in service sunt echipate cu motorul 1.6 THP de 156 de cai putere. Peugeot a anuntat ca va inlocui aceste conducte cu unele din material nou si le va schimba aseazarea pentru a nu mai exista dubii pe viitor.


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2322 :: 17.78MB