No SSO cookie

Recall de 50.000 unitati Cadillac

voteaza
(0/ 0)
Recall de 50.000 unitati Cadillac
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cadillac efectueaza inca un recall, care vizeaza 50.000 de unitati CTS de pe intreg globul.

 
 
General Motors si National Highway Transportation Safety Administration (NHTSA) au anuntat un recall care priveste Cadillac CTS, modelele fabricate in anii 2009 si 2010. Recall-ul afecteaza 50.000 de unitati de pe intreg cuprinsul globului pamantesc. Dintre cele 50.000, doar 11.147 unitati se afla in SUA. Acesta este al doilea recall masiv care afecteaza modelele Cadillac, dupa cel de 100.000 din luna decembrie 2010.


Potrivit NHTSA, suruburile de fixare care alcatuiesc suspensia masinii, se pot slabi in timp, permitand chiar detasarea completa a bratelor inferioare. Daca aceasta se va intampla, roata spate, sau ambele roti daca incidentul afecteaza simultan ambele parti, isi vor pierde pozitia care din fixa va deveni mobila, iar spatele masinii va deveni incontrolabil. General Motors ii avertizeaza pe posesorii modelelor Cadillac CTS, ca in cazul in care masina lor este afectata de defectiune, in mod normal ar trebui sa auda un sunet metalic provenit din partea din spate a masinii.


Pana acum nu au fost inregistrate accidente rezultate din aceasta defectiune, insa NHTSA ii avertizeaza pe posesorii vehiculelor in cauza ca neremedierea la timp a defectiunii poate duce la pierderea controlului masinii.


Cei de la General Motors au anuntat ca vor schimba suruburile respective, sau dupa caz, vor inlocui barele respective daca este necesar, evident, fara costuri suplimantare pentru clienti. Data de incepere a recall-ului nu a fost inca anuntata.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2015 :: 17.79MB