No SSO cookie

Recall Chevrolet Cruze

voteaza
(0/ 0)
Recall Chevrolet Cruze
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors efectueaza un recall care vizeaza 2100 vehicule Chevrolet Cruze, in urma UNEI SINGURE reclamatii!

 
 
In urma unui singur incident, mai bine zis in urma unei singure reclamatii, care viza un Chevrolet Cruze al carui volan s-a desprins din fixarea de pe coloana de volan, General Motors a decis sa efectueze un recall voluntar si sa recheme in service 2.100 unitati Cruze.


Incidentul a fost descoperit deoarece proprietarul a dus masina la reprezentanta Chevrolet si a reclamat defectiunea. General Motors a decis sa exista posibilitatea ca un anumit numar de vehicule sa aiba volanul fixat insuficient pe coloana de volan si ca in timp, datorita utilizari, fixarea sa se slabeasca si mai mult, existand implicit riscul pierderii controlului asupra vehiculului.


Intr-un raport remis de General Motors catre National Highway Safety Traffic Administration (NHTSA) se arata ca de pe liniile de asamblare care au fabricat modelul masina reintoarsa la dealership, au mai iesit 2.021 unitati, pana la descoperirea defectiunii. In urma investigatiilor efectuate nu s-a mai descoperit la nicio masina, fabricata ulterior celor 2.021 vehicule mentionate, o defectiune asemanatoare celei care face obiectul recall-ului.
Dealerii locali au fost notificati sa efectueze controale asupra vehiculelor inca nevandute.
Suplimentar, General Motors a decis sa recheme un numar total de 2.100 unitati Chevrolet Cruze sedan, toate de ultima generatie, pentru a inspecta fixarea volanului pe coloana de volan aferenta.  Recall-ul va incepe inca din luna aceasta.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2159 :: 22.11MB