No SSO cookie

RECALL: Audi R8 Spyder are scurgeri de carburant

voteaza
(0/ 0)
RECALL: Audi R8 Spyder are scurgeri de carburant
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Posibilele defectiuni la conductele de alimentare cu carburant au facut ca NHTSA sa ia decizia de  rechemare a Audi R8 Spyder, incepand cu 22.08.2011.

 
 

Nici macar supermasinile nu scapa de defectiuni.

Este cazul, de data aceasta, de Audi, mai exact de Audi R8 Spyder, care a fost chemat in service-uri pentru verificarea si remedierea unor eventuale defectiuni la sistemul de alimentare cu combustibil.

Aceste defectiuni sunt cauzate de frecarea alimentarii cu combustibil de scutul termic al motorului. Urmarea acestor scurgeri nu e greu de imaginat. Masina ia foc si daca nu esti foarte rapid ca sa-l stingi, nu-ti ramane decat sa plangi langa resturile carbonizate ale frumoasei masini.

Sunt chemate pentru verificari, incepand cu 22 august, modelele Audi R8 Spyder produse intre 18.05.2010-22.06.2011. Dealerii vor verifica conductele de alimentare si le vor inlocui daca acestea prezinta defectiuni, fara nici un cost din partea proprietarilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2001 :: 17.78MB