No SSO cookie

RAR: Peste 59% din masinile verificate au defectiuni

voteaza
(0/ 0)
RAR: Peste 59% din masinile verificate au defectiuni
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Din cate se pare nu prea stim sa avem grija de masinile noastre. Asta o spun cei de la RAR care ne ofera o statistica sumbra. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

In ultimele trei luni, cei de la RAR au gasit nereguli la peste 59% din masinile verificate. Majoritatea problemelor au fost de ordin tehnic si putem enumera probleme cu farurile, caroseria, pneurile, poluarea peste normele admise, precum si o serie de nereguli la documente.
Dintre toate autovehiculele declarate neconforme, aproape jumatate au picat testul de securitate rutiera datorita proastei functionari a farurilor, a semnalizarii, precum si datorita problemelor de directie sau a defectiunilor sistemului de frana.
Aproximativ 20.4% dintre autovehicule au fost clasificate drept pericol iminent de accident. De asemenea, 20% dintre vehiculele testate au avut probleme cu poluarea, fiind cu mult peste normele acceptate.
Intr-un procent mai mic au fost masinile care aveau probleme de verificare, aproximativ 2,4% si masinile care prezentau nereguli din punctul de vedere al inspectiei periodice.
Din cate se pare, masinile romanilor par sa duca o viata tot mai grea, dar asta nu ii deranjeaza pe "stapanii" lor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3100 :: 22.17MB