No SSO cookie

Raportul anual Audi 2012

voteaza
(5/ 1)
Raportul anual Audi 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Audi ne prezinta raportul anual 2012. Iata ce lucruri a reusit sa obtina producatorul in anul ce tocmai a trecut.

 
 

Inaugurarea Audi City în Londra, victoria de la cele 24 de ore de la Le Mans sau extinderea familiei Audi prin preluarea Ducati – în raportul anual Audi 2012, compania reia un an plin de decizii şi de emoţie.

Pe lânga cifrele financiare, revista despre raportul anual oferă informaţii suplimentare despre marca Audi şi despre persoanele care o modelează. Versiunea de iPad a raportului anual face un pas înainte: pentru prima dată, conceptul intuitiv de operare MMI (Multi Media Interface) este integrat pe post de element de control.

“Cu ajutorul raportului anual pe anul 2012, am vrut să afişăm pasiunea diferitelor persoane pentru marca Audi şi cum este influenţată de aceştia. Autorii noştrii nu au trebuit să caute mult: au găsit imediat ceea ce căutau, la uşa acestora dar şi prin toată lumea”, explica directorul financiar al mărcii Audi Axel Strotbek. Şaptesprezece poveşti au fost create din această călătorie. Fiecare dintre acestea ilustrează o altă perspectivă: membrii ai consiliului director, angajaţi, mesageri ai mărcii, sportivi şi clienţi explică ce înseamnă marca Audi pentru ei.

În primul capitol al raportului anual, expediţia foto „My Audi Moments,” şoferi de modele Audi din toată lumea prezintă conexiunea lor cu cele patru cercuri. În timp ce galeria cu imagini prezintă conexiunea dintre protagonisti şi vehiculele acestora, următoarele capitole – My Perfection, My View, My Passion, My Experience şi My Inspiration – conţin alte articole din universul Audi.

Încă o dată în acest an, Audi oferă raportul anual şi sub forma unei aplicaţii pentru smartphone şi tablete ce rulează sistemele de operare iOS, Android şi – pentru prima dată – Windows 8. Raportul anual Audi apare şi tipărit în 100.000 de exemplare disponibile în germană, engleză şi în chineză.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2944 :: 22.11MB