No SSO cookie

Range Rover Sport tunat de Project Kahn

voteaza
(0/ 0)
Range Rover Sport tunat de Project Kahn
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul britanic este recunoscut pentru pachetele estetice si de performanta deosebite, iar acum prezinta trei pachete noi pentru modelul Range Rover Sport. Modificarile sunt atat de natura estetica, cat si mecanica.

 
 

 Primul model este Range Rover Sport 3.0 TDV6 RSE Signature Edition, acesta este modelul entry level. Pachetul aerodinamic este format dintr-o bara frontala noua, un eleron montat pe plafon, o nou grila, o serie de guri de aerisire, un nou set de jante de 22 inch si un nou sistem de evacuare. Interiorul este caracterizat de o combinatie de piele si Alcantara, insertii de aluminiu si cristale Swarovski.

Al doilea pachet se numeste Range Rover Sport RSE300 Cosworth. Acesta are in plus pe langa pachetul aerodinamic o serie de dotari suplimentare. Dintre acestea amintim plafonul argintiu, lumini de zi tip LED si jante de 22 inch mate. Tunerul a declarat ca propulsorul a suferit o serie de imbunatatiri ale performantei, dar nu a oferit cifre exacte.

Modelul RS600 este cel mai puternic din serie. Acesta este dotat cu un pachet aerodinamic format din sase parti, lumini de zi tip LED, jante create special pentru acest model si un interior imbracat in piele cu cusaturi. Project Kahn nu a oferit din pacate nici o informatie cu privire la costul pachetelor sau la performanta modelelor.

Andrei Monenciu
 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2192 :: 17.82MB