No SSO cookie

Range Rover Evoque CAESAR Limited Edition

voteaza
(5/ 1)
Range Rover Evoque CAESAR Limited Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

CAESAR si Range Rover au lansat o editie limitata a modelului Evoque Colaborarea reprezinta o premiera absoluta pentru Romania,fiind a doua oara la nivel mondial cand Range Rover se se asociaza cu o publicatie de lux.

 
 

Evoque CAESAR este cea mai restransa dintre editiile limitate Range Rover.Vor fi produse numai noua exemplare, dintre care doua coupé. Trei detalii unice, care fac referire la brandul CAESAR, personalizeaza fiecare exemplar Range Rover Evoque CAESAR care costa 75.000 de euro, cu TVA inclus.


Revista CAESAR, prima publicatie de lux din Romania, a realizat o colaborare istorica cu brandul britanic Range Rover, materializata prin lansarea unei editii limitate a modelului Evoque. Evenimentul reprezinta prima asociere dintre un brand 100% romanesc si un producator de automobile de lux, fapt cu atat mai important, cu cat acest tip de colaborare este foarte rar intalnit.
La nivel mondial, a existat doar o singura asociere intre Range Rover si o revista, si anume colaborarea cu celebra publicatie Vogue. Dincolo de acest detaliu, Evoque CAESAR este cea mai restransa dintre editiile limitate Range Rover. Cealalta serie limitata a modelului Evoque, realizata in colaborare cu Victoria Beckham pentru personalizarea interiorului, a avut 200 de exemplare.


"Avem incredere ca asocierea brandurilor Range Rover Evoque si CAESAR va fi privita pozitiv de catre publicul nostru, avand in vedere elementele comune promovate: eleganta, design cu amprenta distincta si echipare fara compromis, din perspectiva valorilor premium. In termeni ce definesc succesul de piata, Range Rover Evoque a cunoscut, in 2012, un parcurs constant ascendent, cifrele actuale indicand faptul ca, pana la finalul anului, vor fi livrate in Romania peste de 350 de unitati. In acest sens, sunt de subliniat doua aspecte semnificative, anume faptul ca Range Rover Evoque are toate premisele sa ocupe prima pozitie in ceea ce priveste rezultatul vanzarilor in segmentul premium din care face parte si, de asemenea, faptul ca reprezinta SUV-ul de clasa superioara cu cel mai inalt nivel de echipare, conform datelor statistice interne. De aici, nu a mai fost decat un pas pana la acceptarea proiectului propus de CAESAR, care, atat in viziunea noastra, cat si a producatorului, va aduce un plus de valoare modelului in sine, dar si clientelei limitate careia i se va transmite dreptul de proprietate al acestui produs exclusivist.", declara Mihai Ivanescu, Director General Premium Auto, Importatorul oficial al marcilor Jaguar si Land Rover pentru Romania.



La randul sau, John Edwards, Global Brand Director Land Rover a declarat: "Credem cu tarie ca asocierea dintre Range Rover Evoque si Caesar va aduce un awareness suplimentar brandului, iar aceasta editie limitata ne va ajuta la realizarea obiectivului nostru, de a ajunge la clienti premium. Referitor la brandul Land Rover in Romania, am devenit mai orientati catre succesul remarcabil si cresterea de care da dovada segmentul de lux, unde intentionam sa ne mentinem si sa ne consolidam pozitia in viitor. Pe baza experientei si know-how-ului echipei noastre de design si in colaborare cu echipa de proiect din Romania, lansam acest model unic, Range Rover Evoque – CAESAR Limited Edition. Suntem increzatori ca aceasta editie speciala poate intruni cele mai riguroase asteptari ale fiecarui "connoisseur" din acest select grup de membri.

"Cu peste 120 de premii internationale, printre care si "Cel mai 4x4 SUV premium din Romania" si "Truck of the Year in America de Nord", ambele in 2012, Evoque a devenit cel mai premiat Range Rover din istorie. Revista CAESAR si-a propus inca de la primii pasi sa fie vectorul mediatic al luxului contemporan din Romania, prin asimilarea si integrarea valorilor incontestabile in caracterul sau. Astfel, lansarea editiei limitate Range Rover Evoque CAESAR este rezultatul reprezentativ pentru succesul acestui demers.
Seria limitata Evoque CAESAR a fost conceputa din dorinta de oferi clientilor sai o selectie speciala cu un continut tehnic necesar si util pentru o masina de un asemenea calibru. Am tinut mult sa avem cea mai performanta suspensie din industrie – Magnaride – dar si un sistem audio extrem de performant si cel mai nou sistem de navigatie.", afirma Dan Vardie, Fondatorul CAESAR.

Cele 9 unitati ale acestei serii limitate Range Rover Evoque CAESAR beneficiaza de echiparea de top, Dynamique, modificata conform exigentelor speciale CAESAR. Pentru ca ideea de baza este “value for money” in configuratiile masinilor nu se regasesc nici un fel de artificii formale. Prioritatea conceptului CAESAR Evoque a vizat o selectie de dotari care sintetizeaza de la sine specificul si substanta luxului autentic. Din cele sapte unitati cu caroserie in 5 usi, trei sunt cu motorizare pe benzina Si4 (240CP), celelalte echipate cu propulsoare diesel SD4 (190CP). Coupé-urile sunt reprezentate in aceasta serie limitata de un diesel 190 CP si o motorizare pe benzina Si4. Primul element de identificare vizuala a seriei limitate Evoque CAESAR este culoarea Barolo Black. Nuanta de fond este negru, dar, in functie de unghiul iluminarii, devin perceptibile irizatii rosu-inchis.
Cromatica finisarii interioare preia discreta tenta visinie a exteriorului si o prezinta intr-un spectaculos contrast pe alb. Grupul literelor AE, reprezentativ pentru imaginea CAESAR, este vizibil pe tapiteria tetierelor, iar o placuta cu numarul unic de identificare al masinii se afla pe partea din dreapta a plansei de bord. Detaliul exterior marcant este inscriptia „CAESAR” urmata de numarul de identificare al masinii in cadrul seriei limitate scris cu cifre romane, vizibila pe portiunea metalica de la baza hayonului.

"O comparatie cu seria limitatata Evoque by Victoria Beckham – la a carei premiera mondiala, CAESAR a participat – nu poate decat sa ne onoreze. in ambele cazuri, regasim acelasi Range Rover Evoque de exceptie, o masina care a uimit o intreaga planeta. Insa diferenta o face tonalitatea si personalitatea fiecarei serii limitate. Daca Victoria Beckham si-a pus amprenta personala folosind accente de aur roz, la seria limitata CAESAR regasim ADN-ul cromatic dominat de negru-rosu-argintiu intr-o cheie noua care a fost posibila numai pe Evoque. Pentru realizarea acestei serii limitate in premiera pentru Romania, ne-a fost alatruri atat producatorul britanic, cat si Premium Auto – Importatorul oficial Land Rover pentru Romania, , parte a grupului Țiriac Holdings. Cu aceasta ocazie, tin sa multumesc top managementului grupului Țiriac pentru colaborarea avuta." ,a adaugat Dan Vardie.Pretul automobilelor din seria Evoque CAESAR se situeaza la nivelul de 75.000 euro (TVA inclus). Singura exceptie o constituie coupé-ul cu motorizare Si4, pretul acestuia fiind de 77.000 euro (TVA inclus).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8635 :: 22.18MB