No SSO cookie

Pumnii mei, minte nu are!

voteaza
(0/ 0)
Pumnii mei, minte nu are!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conducatorul unui Ferrari 458 Italia l-a batut pe cel al unui Fiat 600 pentru ca nu s-a dat la o parte din calea sa!

 
 
Conducatorii de masini sport sau exotice, sunt unii dintre cei mai agresivi soferi de pe strazi, insa povestea aceasta, a unui sofer de supercar, duce totul la un nivel superior de violenta.
Un sofer, in varsta de 32 de ani, aflat la volanul unui Ferrari 458 Italia, a fost arestat dupa ce l-a atacat pe conducatorul unui umil Fiat 600, care nu s-a dat la o parte din calea sa, pentru a fi depasit.


Potrivit datelor furnizate de politie, supercarul Ferrari a atins si lovit, intentionat, si in mod repetat, Fiat-ul, dupa ce incercarea de a-l depasi a esuat. Soferul Ferrari-ului a continuat actiunea, pana cand a reusit sa scoata Fiat-ul de pe carosabil, dupa care i-a spart toate geamurile si l-a batut pe conducatorul acestuia, un tanar in varsta de 32 de ani.


Un ofiter de politie din Roma, care nu se afla in timpul serviciului, aflat intamplator in zona, a tras masina pe dreapta si a chemat intariri in momentul in care pasagerul dn dreapta al supercarlui s-a dat jos si s-a alaturat atacului.


Politia a reusit intr-un final sa-i aresteze pe cei doi din Ferrari, si i-a cazat in inchisoarea Regina Coeli din Roma. Politistii au declarat ca in Ferrari au gasit suma de 23.600 lire sterline (27.811 euro), in numerar, a carei provenienta inca nu a fost stabilita.


In orice caz, posesorul supercarului ar trebui sa ramana dupa gratii, in afara acuzatiilor care i s-au adus, si pentru vina de a fi lovit, intentionat, si in mod repetat o bijuterie de masina ca Ferrari 458 Italia.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1543 :: 17.78MB