No SSO cookie

Project Kahn a tunat modelul Freelander

voteaza
(0/ 0)
Project Kahn a tunat modelul Freelander
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Project Kahn au realizat un pachet de tuning pentru modelul Land Rover Freelander.

 
 
Echipa Project Kahn a realizat in trecut un pachet de tuning pentru modelul Range Rover Sport cu numele de RS600. Modelul Freelander RS200 a fost inspirat de acel model, dar cu un design mai agresiv. Din pacate imbunatatirile sunt doar estetice, partea mecanica fiind neatinsa.

Acesta este disponibil cu un propulsor pe benzina de 3.2 litri de 230 CP, propulsor imprumutat de la Ford si un turbodiesel de 2.2 litri de la Peugeot. Propulsorul diesel dezvolta o putere de 162 CP si cuplul de 400 Nm.  Pachetul de tuning poate fi folosit pe ambele modele.

Modelul Freelander RS200 este dotat cu jante de 20", guri de aerisire sportive, bara si grila frontala noua, praguri si eleron sportiv. Pentru a scoate in evidenta modificarile aduse, tunerul a folosit insertii argintii pentru manere, capota si bara frontala.

Interiorul a fost imbunatatit cu piele neagra de inalta calitate care contrasteaza cu albul cusaturilor. Pretul pentru un model modificat este de 32.300 de euro, din care 13.000 de euro reprezinta imbunatatirile.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2834 :: 17.79MB