No SSO cookie

Profitul operational al Audi creste cu 30% in primul trimestru

voteaza
(0/ 0)
Profitul operational al Audi creste cu 30% in primul trimestru
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a terminat primul trimestru din 2010 cu ubn profit operational cu 30% mai mare decat in perioada similara din 2009.

 
 

Audi isi intareste serios pozitia pe segmentul premium dupa un profit operational foarte bun inregistrat in primul trimestru al anului. Toate modelele marcii germane au fost bine vandute in primele trei luni ale anului.


Audi a terminat primul sfert al anului cu 264.100 de unitati livrate, cu 25,9% mai mult decat perioada similara a anului precedent. In perioada analizata, Audi a inregistrat un venit de peste 8,2 miliarde de euro, cu mult peste valoarea de 6,7 miliarde euro inregistrata in 2009.

Astfel, profitul operational al companiei premium germane a crescut in 2010 cu peste 30 de procente ajungand la 478 milioane de euro. Oficialii Audi afirma ca sunt pe drumul cel bun, iar obiectivul marcii va fi indeplinit in 2010. Audi intentioneaza sa vanda in 2010 un milion de vehicule si sa depaseasca rezultatele istorice inregistrate in 2008.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1631 :: 17.78MB