No SSO cookie

Productia nationala de automobile a incheiat anul cu o scadere de 12%

voteaza
(0/ 0)
Productia nationala de automobile a incheiat anul cu o scadere de 12%
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Productia nationala de automobile a incheiat anul cu o scadere de 12%, comparativ cu anul precedent. Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile arata, intr-un comunicat trimis serviciului NET-INFO, ca aceasta scadere continua tendinta din 1999 si 2000. Cu un total de sub 70.000 autovehicule produse, industria nationala se afla la numai 54% din recordul de 127.000 autovehicule din 1998.

Dacia a realizat o scadere a productiei, cu circa 3.000 bucati, insa pe fondul unei usoare cresteri a vinzarilor de o amploare comparabila, ceea ce demonstreaza o situatie stabilizata, cu o usoara crestere a cererii pe piata secondata de o reducere a stocurilor, se precizeaza in comunicat.

Daewoo a inregistrat o noua scadere accentuata a productiei, cu o treime fata de anul precedent. Firma a reusit un volum al exporturilor care au redresat balanta afectata de caderea accentuata a cererii pe piata interna.

Productia Aro a inregistrat o crestere de peste 30%. Cu un total de aproape 1.800 de autovehicule (autoturisme plus comerciale), producatoul a depasit volumele de productie din anii 1999 sau 2000.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2078 :: 22.15MB