No SSO cookie

Principele Nicolae de Romania a primit un MINI Paceman

voteaza
(5/ 1)
Principele Nicolae de Romania a primit un MINI Paceman
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Primul MINI Paceman din Europa a fost livrat Casei Regale a Romaniei, astazi, 2 martie 2013, de catre Automobile Bavaria.

 
 

Automobile Bavaria a avut onoarea de a livra, in premiera europeana, noul model MINI Paceman, Altetei Sale Regale Principele Nicolae al Romaniei.
Evenimentul a avut loc la showroom-ul Automobile Bavaria din Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 53 A, eveniment cu ocazia caruia modelul a fost totodata lansat oficial in Romania.

Presa si cei prezenti la eveniment, au putut admira liniile noului venit in familia MINI si au facut cunostinta cu specificatiile tehnice.
La eveniment au fost prezenti Michael Schmidt, proprietarul Automobile Bavaria, care a asistat la ceremonia de inmanare a cheilor masinii de catre Ilie Nastase, cel care a facut intr-un fel, oficiile de gazda si a fost cel care i-a explicat Altetei Sale Regale cateva detalii tehnice ale modelului MINI Paceman.

Cel de-al saptelea model din portofoliul MINI are propriul caracter, in timp ce demonstreaza legaturi ferme cu stilul inovator si inconfundabil al marcii britanice premium. Conceptul inovator are originile in necesitatile grupurilor-tinta moderne, care apreciaza, in egala masura, un design indraznet si placerea unica a condusului. Cu doua usi si un hayon mare, la care se adauga scaunele spate integrale, MINI Paceman completeaza sportivitatea eleganta a proportiilor sale cu o noua interpretare a interiorului familiar MINI. Datorita pozitiei usor ridicata a scaunelor spre inainte, conducatorul si pasagerul din dreapta beneficiaza de o vizibilitate excelenta, in timp ce pasagerii din spate au parte de un spatiu extrem de generos. Scaunele ofera si un suport lateral remarcabil si confort exceptional intr-o ambianta specifica unei limuzine. Prin rabatarea scaunelor din spate, capacitatea portbagajului de la MINI Paceman se extinde de la 330 la un maxim de 1.080 de litri.

Motoarele pe benzina disponibile pentru MINI Cooper Paceman si MINI Cooper S Paceman si versiunile diesel de la MINI Cooper D Paceman si MINI Cooper SD Paceman acopera puteri cuprinse intre 82 kW/112 CP si 135 kW/184 CP. Toate aceste motoare sunt combinate in echiparea standard cu o transmisie manuala cu sase trepte, chiar daca optional este disponibila si o cutie de viteze automata cu sase rapoarte. Sistemul de tractiune integrala MINI ALL4 se afla in echiparea variantelor MINI Cooper S Paceman, MINI Cooper SD Paceman si MINI Cooper D Paceman. Se intentioneaza si realizarea unei versiuni MINI John Cooper Works Paceman.

Lansat oficial la Detroit Motor Show 2011, locul unde s-a confirmat intrarea in productia de serie a modelului MINI Paceman Concept, modelul ajunge asadar si in Romania, iar Automibile Bavaria a avut onoarea de a se achita de sarcina de furnizor al casei Regale a Romaniei, oferind primul exemplar din tara noastra si asa cum spuneam si la inceputul materialului si din Europa, urmasului la tronul Romaniei, Principele Nicolae de Romania, nepotul Regelui Mihai: un model premium pentru un client premium.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4034 :: 17.82MB