No SSO cookie

Primul test cu noul Polo R WRC

voteaza
(0/ 0)
Primul test cu noul Polo R WRC
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen se pregateste sa intre in 2013 in WRC, cu noul Polo R

 
 

Volkswagen a facut in aceasta saptamana un nou pas in proiectul care vizeaza participarea la Campionatul Mondial de Raliuri din sezonul 2013.

Producătorul german a realizat primul test pe un Polo R WRC Rally, intr-un sat din Germania.  La volanul masinii s-a urcat dublul campion mondial, Carlos Sainz.

Spaniolul a condus aproximativ 100 km, fara defectiuni tehnice si a spus ca a fost multumit de prima impresie pe care i-a lasat-o masina. „Sunt foarte bucuros sa ma implic in dezvoltarea si testarea noului VW Polo R WRC si este o mare onoare sa am privilegiul de a merge eu primul cu masina” a declarat Sainz.  „Masina este inca in faza de inceput, dar deja se simte foarte bine. Pentru intreaga echipa, indiferent dacă vorbim despre ingineri, mecanici si piloti, este important sa se cunoasca prima masina cat mai curand posibil, pentru a o testa si pentru a o dezvolta in continuare”, a mai spus el la finalul testului.

Producatorul german va efectua teste extinse in timpul anului 2012, pe macadam, asfalt, noroi si zapada, pentru a se pregati in mod corespunzator de debut in sezonul WRC 2013.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de carmenflorin

Parerea mea este ca este o masina foarte reusita si foarte potrivita pentru un oras foarte aglomerat,iti ofera posibilitatea sa o parchezi oriunde .

scris de sims

imi place foarte mult polo ca masina

scris de ovyy

Cred ca se va tine bine Polo, sa nu uitam ce figuri face Skoda acolo.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2704 :: 19.25MB