No SSO cookie

Primul supercar electric australian: Varley evR450

voteaza
(0/ 0)
Primul supercar electric australian: Varley evR450
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Australia intra si ea pe piata supermasinilor, cu modelul evR450

 
 

Cererea Australiei de masini de performanta se invarte in cea mai mare parte in jurul Commodore Holden si Ford Falcon.

Puternice? Da, mai ales modelele Holden HSV, dar ele nu sunt totusi niste supermasini.

Hai sa vedem ce e cu Varley evR450. Considerat drept "Primul supercar electric australian ", masina sport galbena a fost lansata la a treia Conferinta despre vehiculele electrice, pe 26 octombrie, in Brisbane.

Daca nu ati auzit niciodata de Varley, este pentru ca acesta nu este chiar un producator de masini, ci este un grup industrial cu o istorie de 125 de ani, care produce toate tipurile de vehicule, de la remorchere pentru aeroport pana la sisteme de aterizare aeronave.

Dar acest lucru este pe cale sa se schimbe, divizia de vehicule electrice Varley intrand in arena supermasinilor electrice, cu modelul evR450. Specificatiile masinii sunt destul de impresionante: ajunge de la 0-100 km/h in numai 3,8 secunde, viteza maxima este limitata electronic la 200 km/h iar autonomia sa este de 150 km sau 300 km cu un pachet optional suplimentar.

Masina va ajunge pe piata la inceputul anului viitor si va costa in jur de 200.000 dolari australieni (aprox. 150.000 euro).

John Bettini, manager departament vehicule electrice Varley a declarat:  „Suntem mandri de tehnologia masinii care se bazeaza pe experienta indelungata a Varley in vehicule electrice si de relatia stransa cu  Tritium si Ultramotive, alte doua companii locale cu care am colaborat”.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de carmenflorin

O adevarata bijuterie, imi place mult este superba.

scris de sims

un model futuristic

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2354 :: 22.11MB