No SSO cookie

Primul showroom comun Mitsubishi si Hyundai in Romania

voteaza
(0/ 0)
Primul showroom comun Mitsubishi si Hyundai in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mitsubishi si Hyundai vor avea un showroom comun in Bucuresti.

 
 

TiriacAuto, prin companiile M Car Distribution si Romcar Motors, inaugureaza primul showroom comun Mitsubishi si Hyundai, din Bucuresti. Noul showroom este situat in cartierul Berceni, str. Turnu Magurele nr. 2 – 10, sector 4 si are o suprafata desfasurata de aproximativ 1200 mp, dispusa pe doua nivele, parter si etaj.

Noua locatie corespunde intentiilor de dezvoltare geografica ale retelei nationale tiriacAuto, acoperind sudul Capitalei si fiind situata intr-o zona comerciala cu trafic intens si vizibilitate foarte buna. Totodata, showroomul se afla in apropierea celor doua service-uri Mitsubishi si Hyundai din zona, operate de M Car Distribution si, respectiv, Romcar Motors, oferind astfel clientilor posibilitatea sa beneficieze cu usurinta de servicii tiriacAuto de vanzare si post-vanzare specializata si standardizata, in imediata vecinatate a locuintei lor.
 

Locatia dispune de un spatiu generos de parcare, zone distincte de receptie pentru cele doua marci asiatice, sector de joaca pentru copii si un spatiu special amenajat pentru prezentarea gamei Auto Avantaj – un serviciu propriu de comercializare a autovehiculelor noi prin metodele trade-in si buy back, implementat recent la nivelul intregii retele nationale de distributie si service tiriacAuto.

Credem cu tarie in revirimentul domeniului auto si, in ciuda perioadei economice dificile, am decis sa continuam investitia in dezvoltarea retelei noastre, deschizand un nou showroom, de data aceasta in zona de sud a Capitalei. Am ales varianta de comercializare sub acelasi acoperis a doua dintre marcile noastre de volum, Mitsubishi si Hyundai, oferind astfel clientilor posibilitatea sa-si aleaga autovehiculul potrivit dintr-o oferta mult mai variata, sub umbrela tiriacAuto.”- declara Silviu DOCAN, Director General TiriacAuto.


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1739 :: 17.79MB