No SSO cookie

Primul recall pentru Ford Explorer

voteaza
(0/ 0)
Primul recall pentru Ford Explorer
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford Explorer se confrunta cu primul recall, desi abia a fost lansat anul trecut, insa NHTSA este necrutator.

 
 
Inca proaspat lansatul Ford Explorer, lansat pe piata anul trecut, se conffrunta cu primul recall care vizeaza o problema la scaunele din spate. Recall-ul afecteaza aproximativ 1.658 de unitati, fabricate anul trecut, intre lunile iulie si decembrie.


Potrivit datelor furnizate de departamentul national pentru securitate rutiera, cel care a initiat recall-ul, anumite componente de control manual al reglajelor scaunelor spate sunt executate la dimensiuni care nu se  potrivesc specificatiilor constrcutive.
NHTSA afirma ca in cazul unei coliziuni, bancheta spate nu confera rigiditatea necesara, sporind riscul unei accidentari grave.


Producatorul america, a afirmat, ca raspuns, ca pana la data de 21 ianuarie nu a inregistrat nicio plangere referitoare la aceasta problema,  in cadrul serviciului propriu de asistenta a consumatorilor.
Compania Ford a adaugat ca isi va notifica dealerii din reteaua proprie si va efectua reparatiile necesare, gratis. Se asteapta ca recall-ul sa inceapa pe data de 14 februarie 2011.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3862 :: 22.18MB