No SSO cookie

Primul BMW M1 Coupe facut praf!

voteaza
(0/ 0)
Primul BMW M1 Coupe facut praf!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mai repede decat ne asteptam, a aparut si primul accident grav in care a fost implicat un BMW Seria 1 M Coupe.

 
 

Pasionatii BMW de pe site-ul 1Addicts.com au publicat cateva fotografii despre care se crede ca reprezinta primul BMW Seria 1 M Coupe distrus intr-un accident si totdata se pare ca este primul M1 livrat in Coreea.

In galeria foto exista si o imagine cu masna inainte de accident. Motivul pare sa fi fost carosabilul umed combinat cu viteza excesiva.


Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, iar masina poate fi reparata, desi s-ar putea sa fie o treaba costisitoare. Partea frontala este avariata bine de tot, fiind necesare inlocuirea barii fata, capotei motorului, grilei fata si probabil a radiatoarelor. Nici partea stanga-fata nu a scapat fara daune, insa sasiul nu este avariat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2308 :: 22.18MB