No SSO cookie

Primele spoturi publicitare: Dacia Logan si Sandero

voteaza
(5/ 1)
Primele spoturi publicitare: Dacia Logan si Sandero
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa urmariti primele spoturi publicitare pentru Dacia Logan si Sandero. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe prin intermediul acestor reclame, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Grupul Renault s-a prezentat in acest an la Salonul Auto de la Paris cu noile modele Logan si Sandero. Foarte multa lume astepta lansarea acestor modele pentru a vedea daca grupul a reusit sa vina cu ceva nou si proaspat.

Noi consideram ca acest lucru s-a intamplat, atat la nivelul dotarilor cat si la nivelul designului. Sa nu ne intelegeti gresit, nu e nimic extraordinar daca e sa comparam Logan si Sandero cu modelele altor marci, insa putem vedea ca cei de la Renault au incercat sa ofere si un aspect mai placut celebrelor masini de duzina.
Dupa galeriile prezentate recent iata ca urmeaza sa vedeti si primele spoturi publicitare lansate desigur in Franta. Asteptam impresiile voastre !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de alehandro70

Alta tzeapa cu Dacia...piese ieftie,mult plastic dar vanduta Scump!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2340 :: 22.11MB