No SSO cookie

Primele imagini oficiale cu noul Seat Leon

voteaza
(5/ 2)
Primele imagini oficiale cu noul Seat Leon
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre noua generatie Seat Leon. Cu ce imbunatatiri vine? Cum arata? Ce performante are? Toate acestea le veti descoperi voi cititind mai departe.

 
 

A treia generatie Seat Leon a fost prezentata oficial prin intermediul unor imagini de inalta calitate.
Modelul va fi disponibil atat in versiunea de cinci usi, cat si in versiunea mai sport, de trei usi.
Noul Seat Leon se bucura de linii mult mai bine definite si de un aspect mai sport. In plus, cei de la Seat s-au ocupat intens si de interior. Ei au dotat modelul cu cele mai noi tehnologii astfel incat sa fie in pas cu actualele vremuri.
Producatorul s-a laudat si tehnica avansata folosita in constructia modelului, precum si cu materialele folosite. Noul Leon este mai usor cu 90 de kg fata de generatia anterioara.
Cat despre performante, aceasta a treia generatie va fi dotata cu motoare turbo TSI pe benzina si motoare turbo TDI pe motorina. In momentul lansarii veti putea opta pentru o versiune cu un motor turbo diesel de 1.6 litri care va produce 104 cai putere si 250 Nm. Va fi disponibila si o versiune cu un motor turbo diesel de 2.0 litri care va produce 148 cai putere si 320 Nm. Anul viitor insa, se vor introduce si alte versiuni de motorizare; mai exact 1.2 litri TSI care va produce 85 cai putere, 1.4 litri TSI care va produce 120 cai putere si 1.8 litri TSI care va produce 178 cai putere.
Chiar si liniei diesel i se vor mai adauga doua noi versiuni; una de 1.6 litri TDI care va produce 89 cai putere si una de 2.0 litri TDI care va produce 181 cai putere.
Mai multe informatii vom avea cel mai probabil dupa lansarea din cadrul Salonului Auto International de la Paris din aceasta toamna. Pana atunci, noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, nu uitati sa ne lasati impresiile voastre cu privire la acest model.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de neu3no

Interesante faruri are...oricum arata super ok :) se poate stie un pret aproximativ de lansare?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3526 :: 22.19MB