No SSO cookie

Primele imagini cu superbul Aston Martin V12 Vantage Roadster

voteaza
(0/ 0)
Primele imagini cu superbul Aston Martin V12 Vantage Roadster
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Desi mai sunt cateva zile bune pana la debutul acestui model, internetul a fost acaparat de o serie de imagini. Ca de obicei, imaginile au "scapat" pe internet fara voia producatorului.

 
 

Cei de la Aston Martin ne pregatesc un nou model superb, Vantage V12 Roadster.
Cu acest nou model cei de la Aston Martin vor sa ne ofere mai multa putere. Daca versiunile anterioare beneficiau de un motor V8 care producea 420 cai putere in cazul modelului de baza si 430 cai putere in cazul lui Vantage S Roadster, de aceasta data vom beneficia de un motor V12 care va produce 510 cai putere. O crestere impresionanta de putere.
Internetul a fost acaparat astazi de o serie de imagini cu noul model. Totusi, debutul oficial va avea loc la sfarsitul acestei saptamani.
Pe langa partea de performanta avem si o serie de schimbari de design, subtile ce-i drept dar ele exista. De asemenea, trebuie sa va spunem ca se vor produce doar 101 unitati.
Momentan acestea sunt informatii de care dispunem dar vom reveni la sfarsitul saptamanii dupa debutul oficial al acestui model.
In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3177 :: 22.17MB