No SSO cookie

Primele imagini cu Nissan GT-R facelift

voteaza
(0/ 0)
Primele imagini cu Nissan GT-R facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan a supus modelul GT-R unei serii consecutive de facelift-uri. Masini.ro va prezinta ultima versiune.

 
 
De la lansarea oficiala, din 2007, Nissan a efectuat cate un facelift in fiecare an, asupra modelului sport, care ocupa locul numarul unu in segment, in cadrul productiei companiei. Celelalte doua revizuiri ale masinii au fost aplicate in decembrie 2008 si in octombrie 2009.


Chiar daca Nissan inca nu a dat publicitatii, in mod oficial, datele despre ultima versiune a supercarului GT-R, pe blogul oficial al modelului, niste fani entuziasti au postat cateva imagini "scurse" pe piata.


Ce aduce nou faceliftul? In exterior, GT-R primeste o bara de protectie noua, cu LED-uri, si un deflector spate, de asemenea nou. Aceste schimbari ar trebui sa scada coeficientul de aerodinamicitate al masinii, de la 0.272, la 0.268, si sa imbunatateasca forta de apasare pe spate cu 10%.


Nissan GT-R va veni si cu un nou set de jante din aluminiu, care ar trebui sa scada greutatea masinii cu 12 kg. De asemenea, exista doua noi nuante pentru exterior: negru si albastru.


La interior, Nissan GT-R are cateva schimbari minore, de asemenea se speculeaza si schimbari la sasiu si motorizare, insa nu exista date concrete despre ele, deci raman la stadiul de simple speculatii.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2398 :: 17.78MB