No SSO cookie

Prima fotografie oficiala a noului E63 AMG

voteaza
(5/ 1)
Prima fotografie oficiala a noului E63 AMG
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Mercedes-Benz a publicat prima fotografie oficiala a noului E63 AMG si da detalii asupra noului E-Klasse.

 
 

Mercedes-Benz a dat publicitatii prima fotografie oficiala a noului E63 AMG Sports Saloon, model care a primit niste imbunatatiri de ordin cosmetic si pe care-l puteti vedea in fotografia alaturata, depasind pe exterior restul formatiei E-Klasse care a fost si ea intinerita si prezentata in formele ei existente: Sedan, Wagon, Coupe si Convertible.

Producatorul german a confirmat si prezentarea versiunii pentru productie a noului CLA, un vehicul coupe compact in patru usi, care va debuta la Detroit Auto Show, in saptamana urmatoare.
"Aici, Mercedes-Benz va oferi publicului noul E-Klasse: Saloon, Estate, Coupe si Cabriolet, dar si E63 AMG, care acum are disponibila si versiunea 4MATIC, dar si noul coupe in patru usi, CLA", se arata in comunicatul oficial.

AMG-ul vine cu aceleasi operatii cosmetice care au dus la eliminarea designului aripilor spate si a lampilor fata gemene, insa primeste un nou kit optic care are ca punct forte partea frontala redesenata si prevazuta cu imense guri de aspiratie, unite de la o extremitate la cealalta.

O alta schimbare majora la E63 AMG este disponibilitatea sistemului propriu de tractiune integrala, conceput de Mercedes, 4MATIC, care va fi oferit alaturi de echiparea standard cu tractiune spate. Puterea va continua sa fie livrata de motorizarea 5,5 litri V8 twin turbo, insa inca nu se stie daca germanii nu i-au adus niscai imbunatatiri care sa se regaseasca in mai multi cai putere.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2460 :: 22.12MB