No SSO cookie

Pretul politei RCA s-a majorat cu 28% iar trendul este ascendent

voteaza
(5/ 1)
Pretul politei RCA s-a majorat cu 28% iar trendul este ascendent
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre cresterile de pret ale politei RCA. Nu avem vesti foarte bune pentru soferi... din pacate.

 
 

Din cate se pare polita RCA a luat si va lua in continuare un curs ascendent. Aceasta s-a scumpit cu aproximativ 28% intr-un interval de cateva luni (din martie pana acum).

Acest lucru s-a intamplat datorita cresterii costurilor de reparatie si datorita cresterii despagubirilor morale. Cel putin asta ne spune asiguratorii. Societatile de asigurare pierd foarte multi bani si majorarile par sa fie singura modalitate de profit. Va dam si un exemplu; o polita RCA pentru un autovehicul Dacia Logan de 1.6 litri si 106 cai putere costa 740 lei. In plus asta nu e tot, majorarile vor continua si in 2013. Incepand cu anul viitor asiguratorii vor contopi polita RCA si Casco. Va dati seama ca veti avea de lasat bani seriosi asiguratorilor. Mai multe detalii pot fi gasite in materialul video de mai jos

content channel

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2855 :: 22.15MB